Performance audiovisual

UNIVERS EXPANDIT, Miguel Puertas + Zónula, artistes multidisciplinars

DIVENDRES 27 — 22:00 h | Espai Orfeó | Entrada: Gratuïta

festival d’art_tecnologia

Performance de cinema expandit, basat en l’experimentació i la relació entre projectors de cinema analògic de 16 mm i música electrònica.

Exhibició de cinema expandit producte de la col·laboració entre un cineasta i un músic, basat en l'experimentació i relació entre dispositius analògics de cinema i música electrònica.

 

Pren la forma d'una peça audiovisual de durada variable i consisteix en l'exhibició de pel·lícules en format 16mm que han estat producte de diverses manipulacions fotoquímiques i posades en escena amb diversos projectors de cinema modificats.

 

Això s'acompanya d'una banda sonora en director creada pel músic a partir de diversos sintetixadors analògics i dispositius electroacústics fabricació pròpia. Una suma de camps sonors i visuals abstractes creen una experiència estètica que té com a base la materialitat del cel·luloide i les oscil·lacions d'ona de diversos mitjans

 

#música_en_viu  #cinema_expandit  _art_electrònica

 

En col·laboració amb l’Espai Orfeó

8. Espai Orfeó

c. Sant Martí, 60-62, 25002, Lleida

Equivalent a 39,96kg de CO2 El mateix pes que 0,27 lluitadors de sumo i el mateix CO2 que bullir l’aigua necessària per fer 5.415 tasses de te

43 mil milions de bombolles Uau! Això són moltes bombolles!

2 arbres Aquesta pàgina web emet la quantitat de carboni que dos arbres absorbeixen en un any.

90 kWh d’energia És l’electricitat suficient per conduir un cotxe elèctric durant 579 km.