Concert

CLOENDA_ INTANGIBLE . NI.U, dirigit per Núria Andorrà, compositora contemporània i percussionista

DIUMENGE 29 — 19:00 h | Sala 1. Auditori Municipal Enric Granados | Preus: 10 € Amic/ga de LaTemporada: 9 € 

festival d’art_tecnologia

Estrena del nou espectacle multidisciplinar de Núria Andorrà on viatjarem per universos sonors i visuals, d’emocions i de records ancestrals, utilitzant la música electrònica i les noves tecnologies.

 

 NI.U és el nou espectacle de Núria Andorrà on continua amb la seva línia d’unir tradició, orígens, identitat i territori des del filtre de la contemporaneïtat i amb l’ajuda de les noves tecnologies, en aquest cas de la intel·ligència artificial. 

 

A l’escenari trobarem tres músiques, violí, acordió, percussió amb sensors de moviment i dues ballarines, també visuals que donaran marc a l’escena. 

 

Les artistes viatjaran per universos sonors i visuals, d’emocions i de records que tenim totes a la nostra memòria ancestral com a cultura. Utilitzant la veu i la cançó popular com a element que fa vibrar l’ADN, treballant amb el déjà vu col·lectiu i utilitzat la música electrònica i les noves tecnologies per fer-ho des d’avui, des de l’ara des del present. Un viatge des del moment que pretén obrir portes a diferents universos de l’espai temps. 

 

#música_en_viu  #dansa_contemporánia

 

En col·aboració amb LaTemporada

 

Entrada: Preus: 10 € Amic/ga de LaTemporada: 9 €

 

2. Auditori Municipal Enric Granados

pl. Josep Prenafeta, s/n

Equivalent a 39,96kg de CO2 El mateix pes que 0,27 lluitadors de sumo i el mateix CO2 que bullir l’aigua necessària per fer 5.415 tasses de te

43 mil milions de bombolles Uau! Això són moltes bombolles!

2 arbres Aquesta pàgina web emet la quantitat de carboni que dos arbres absorbeixen en un any.

90 kWh d’energia És l’electricitat suficient per conduir un cotxe elèctric durant 579 km.