Talk

EL DO DE LES LLENGÜES, a càrrec d’Érik Bullot, cineasta i teòric

DILLUNS 23 — 18:00 h | Sala d'audiovisuals de la Biblioteca Pública de Lleida | Entrada: Gratuïta

festival d’art_tecnologia

Xerrada on el cineasta i teòric francés Érik Bullot presenta el seu treball audiovisual. Propostes amb una reflexió filosòfica i divertida sobre la relació entre el cinema i el llenguatge.

AULA_INTANGIBLE / ACTIVITATS FORMATIVES 

Amb aquesta xerrada, el cineasta i teòric francès Érik Bullot presenta el seu treball de cineasta. Va fer moltes pel·lícules sobre els idiomes imaginaris, els jocs de paraules i les traduccions. La seva obra fílmica desenvolupa la relació entre el cinema i el llenguatge. És el llenguatge un material plàstic, susceptible de deformació i transformació? Es pot fer pel·lícules amb paraules? És el cinema un art performatiu? 

 

Aquesta conferència il·lustrada amb alguns fragments de les seves pel·lícules proposa una reflexió filosòfica i divertida sobre la relació entre el cinema i el llenguatge, les falses traduccions, la veu amagada, la ventrilòquia i l'art de la conversa. 

 

En col·laboració amb la Biblioteca Pública de Lleida

3. Biblioteca Pública

Rambla d’Aragó, núm. 10

Equivalent a 39,96kg de CO2 El mateix pes que 0,27 lluitadors de sumo i el mateix CO2 que bullir l’aigua necessària per fer 5.415 tasses de te

43 mil milions de bombolles Uau! Això són moltes bombolles!

2 arbres Aquesta pàgina web emet la quantitat de carboni que dos arbres absorbeixen en un any.

90 kWh d’energia És l’electricitat suficient per conduir un cotxe elèctric durant 579 km.