Alba G. Corral | Anna Carreras | Laura Ginès   | Chema Madoz

INTANGIBLE_LAB

| Sala d'exposicions de l'Ajuntament de Lleida. Punt d'informació del Festival Intangible |

festival d’art_tecnologia

 

INSTAL·LACIONS ARTÍSTIQUES 

Descobriu i emocioneu-vos amb l’art digital a través de les instal·lacions i obres artístiques que formen part de la mostra Intangible.   

 

 

Horari:

Del 5 al 29 d'octubre: de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h. Dissabtes, d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Diumenges i festius, d'11 h a 14 h. Dilluns, tancat.

Del 25 al al 29 d'octubre: de 10 h a 14 h i de 17 a 20 h.

 

 

Anna Carreras · Alba G. Corral · Laura Ginès · Chema Madoz 

#art_digital    #art_generatiu    #art_tecnologia      #art_ciència     #interacció    

 

 

Vivim en un període de grans canvis tecnològics, que afecten tant a diferents aspectes de la nostra societat com també a l’àmbit artístic. La tecnologia i l’art es donen la mà per seguir endinsant-se en nous territoris cada cop més virtuals, distants i intangibles. Estem immersos en múltiples usos de les pantalles, amb immensitat de dades i noves eines que ens faciliten la comunicació i la creativitat, però que també ens reclama noves adaptacions al nostre entorn, reflexions, relacions i ritmes.  

 

La segona edició d’INTANGIBLE. Festival d’art_tecnologia (25-29 oct.), transforma novament la ciutat de Lleida en un laboratori creatiu d’actualitat. Instal·lacions artístiques, performances audiovisuals, workshops, talks i activitats per a tots els públics amb la voluntat d’aprofundir en un present suggeridor a través d'eines com la intel·ligència artificial, l’art generatiu, l’algorisme digital / creatiu, el live coding o la interacció. 

 

En aquest espai expositiu, contenidor d’instal·lacions i obres artístiques de la secció INTANGIBLE_LAB, presentem una selecció de treballs associats a alguna d’aquestes eines d’actualitat com són la interacció en la instal·lació de Laura Ginès o l’algorisme i l’art generatiu / creatiu vinculat amb els cicles lunars a la proposta d’Anna Carreras.  

 

També inclou el vincle amb Art i Ciència, agafant el fil de l’efemèride de l’Any Oró -100 anys del naixement del bioquímic lleidatà Joan Oró-, amb la peça fotogràfica de caire poètic de Chema Madoz.

 

Tanca el recorregut expositiu Alba G. Corral, una de les artistes convidades cap de cartell d’aquesta edició, amb una instal·lació audiovisual que recrea a través d’algorismes, i amb una papallona com a metàfora, la bellesa i la fragilitat d’un ecosistema proper. 

 

Amb la col·laboració de Fundació Sorigué

1. Sala d'exposicions de l'Ajuntament de Lleida. Punt d'informació del Festival Intangible

Av. Blondel, 40. 25007 Lleida

Equivalent a 39,96kg de CO2 El mateix pes que 0,27 lluitadors de sumo i el mateix CO2 que bullir l’aigua necessària per fer 5.415 tasses de te

43 mil milions de bombolles Uau! Això són moltes bombolles!

2 arbres Aquesta pàgina web emet la quantitat de carboni que dos arbres absorbeixen en un any.

90 kWh d’energia És l’electricitat suficient per conduir un cotxe elèctric durant 579 km.